登記成會員
搜索
樓主: Homan

有冇人都係用iphone? 或者想出iphone?

原帖由 Homan 於 2009-5-8 15:32 發表 另外,我將會申請流動寬頻,插usb就可以上網試過速度好ok~ 有冇推介? 3 就只係 $98 - $198

唔好用衫 .....我公司用緊pxxw 不錯

pxxw 咩都無block 做咩都得=-=

原帖由 arlok107 於 2009-5-8 16:21 發表   唔好用衫 .....我公司用緊pxxw 不錯   pxxw 咩都無block 做咩都得=-=

8號仔又冇留意過,想問下價錢ok嗎? 小弟用緊9-6個個朋友想轉,佢冇簽約的

原帖由 hongdonald 於 2009-5-8 16:25 發表 8號仔又冇留意過,想問下價錢ok嗎? 小弟用緊9-6個個朋友想轉,佢冇簽約的

唔平....3xx 一個月=-= 不過我係公司用幾ok

支手指可以做埋 mass storeage (其他得唔得我唔知呀未用過)

回復 1# 的帖子

小弟得知 homan 呢個幾舊水出蘋果訊息之後 , 打電話去 3 客戶服務問下 , 佢話如我用 $298.- or $398.- 個 plan , 簽 24個月 ... 只係比頭一個月台費就可以拎個蘋果返屋企喇 , 佢仲話可以專人聽日送過黎添 , 咁好啦... 我走落去荷李活問下有冇貨 , 同叫佢幫我 check 下我要幾多錢先可以拎走個蘋果 .... 點知個 sales check 完話我知我之前個 3G PLAN 仲差三個月先夠兩年 , 如果宜家要出機 , 要照足機價同預繳價錢 ; 咁好啦 ... 我聽到佢咁講第一時間就用略帶不滿既面部表情作出回應  : 咁你即係話客戶服務部 D 人同我講錯左啦 ...我就係聽到佢咁講我先落黎既遮 , 心諗... 專登走落樓下 , 但比預期諗住做既野完全唔同喎 , 一定唔會就範 ... 其後個 SALES 左諗右諗 , 又話冇理由客戶服務會咁同我講 .... 最後 ......... ( 待續 )
輝sir:請問你嗰部係8激定16激..??

原帖由 ahtam 於 2009-5-24 17:59 發表 輝sir:請問你嗰部係8激定16激..??

上去買m8 玩下啦....二千幾 16gb......大廠出~ 有第三者software....有繁體, 開放藍牙, 入歌唔使經software

原帖由 arlok107 於 2009-5-24 19:22 發表   上去買m8 玩下啦....二千幾 16gb......大廠出~ 有第三者software....有繁體, 開放藍牙, 入歌唔使經software

Meizu M8 ...??...得唔得架..??

回復 25# 的帖子

我部係 1,638,400 kb 黑色

原帖由 wongfai 於 2009-5-24 21:04 發表 我部係 1,638,400 kb 黑色

Woooo... 心思思添

原帖由 ahtam 於 2009-5-24 20:23 發表   Meizu M8 ...??...得唔得架..??

m8 只係衰2g 無wifi 除左你買到公測

回復 27# 的帖子

痰 sir : 老實講丫 .... 一係唔好用呢 d 機 , 一用就用 d 大廠出既 ... 想當年小弟用 plam 手機 , 好似用既型號叫 m28 , 果時都幾 hit 架 ... 但始終唔係大廠出 , 用左一年左右報銷 , 仲有佢 d 自家配件又貴又唔係道道有得賣 .... 真係冇咩售後服務架 .... 放番出去又完全唔值錢 , 假設你今日買番黎 $3xxx.- , 聽日放番出去好可能只得幾舊水架咋 ....
我都係咁諗...況且呢個"唉瘋"e+唔使錢就可以攞左

回復 32# 的帖子

出啦... 我都係用「唉!瘋!」上大笪地架咋!!

回復 32# 的帖子

仲有 .... 如果你諗住黎緊七月出新一代萍果而怕宜家呢部 out 既話 , 可以一出即放 , 留低 d 資金補錢出 .... 因為新萍果一出 , 一定唔平 ........ 我宜家都好心急等緊個 os3 出 ...

回復 32# 的帖子

係呢 ... 唔知有冇人知道宜家放 iphone 3g 出去值幾錢呢 ?

回復 34# 的帖子

一出即放...??...賣到幾錢..??

回復 36# 的帖子

都仲值 $4,000.-

回復 37# 的帖子

唔值$4000啦,而家在Apple online store 都只係賣緊$4488 我估私人2手都可以$3600-3800左右嘅…
但依家未知 iPhone 3GS 響 HK Apple Store 會唔會有得賣... 假如又係 3 冇得做獨市,個價會有走盞

回復 38# 的帖子

第一 : 我呢兩日係問過網上 d 二手店係收 $ 4,000.- , 第二 : 你講既 $4,488.- 係 8 Gb 版本 ... ; 仲有 .... 如果真係 $4,488.- 16 Gb 既話 , 私人2手$3600-3800左右搵鬼要咩 .. 差果幾舊水 ...