登記成會員
搜索
查看: 5091|回復: 7

3-9-2013(夜)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

1.
2.

3.
4.
5.
6.
7.

如何前往,葵涌廣場3X-4X元車資,到逹青衣青尚里,行到尾小型迴旅處左邊橺杆小路.
好好保護攝影地方,勿破壞扔垃圾.
歡迎ADD我FB https://www.facebook.com/minglun.lau 一齊交流一齊去影相

http://www.flickr.com/photos/93719772@N04/sets/72157635373136467/

評分

參與人數 1積分 +8 收起 理由
egg_studio + 8 支持出相

查看全部評分

位置好似唔錯。有冇地方停車(私家車)?
有的,,不過都係拍向馬路,很少人到的地方,也很少抄牌.
可以 pm 位置給我嗎?
Homan 發表於 4-9-2013 11:51 PM
可以 pm 位置給我嗎?

可以,想比個到地圖你,不過唔知點比.你在GOOGLE 你打友聯船廠,隔離有個加德士油庫,近海的L型位就係.
FFN 發表於 5-9-2013 12:13 AM
可以,想比個到地圖你,不過唔知點比.你在GOOGLE 你打友聯船廠,隔離有個加德士油庫,近海的L型位就係. ...

謝謝

btw 不懂 PM 嗎?
Homan 發表於 5-9-2013 09:34 AM
謝謝

btw 不懂 PM 嗎?

我響 Google 街景「視察」過,可以通街泊車,基本上入夜後鬼影都冇隻。我可能聽日黃昏去一趟。
EGG兄,影得開心D>