登記成會員
搜索
查看: 7490|回復: 6

2013 玩具第一擊 Brave 38 金剛飛天鑽 OPTION PARTS SET

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

金剛飛天鑽 OPTION PARTS SET
開盒就見地/空/海既簡潔分配,仲要送多 part 主體立刻可玩!真體貼!加分
Earth parts ( 機械人 mode 好有重装 feel !型 !仆街後就變鑽地車!勁!)
Sky Parts ( 機械人形態就算把啦!簡直格硬黎但戰機 mode 就型爆 )
Marin Parts ( 可能我有舊 Marin Parts 所以特別鐘意潛水型態(有機會要分享舊版),但依 part 十分脆弱好易玩爛由其翼位置)

總結:
  • 以 1098 HKD 買 3 件装備平均為 366 HKD 一 part ,我覺超值!
  • 就算冇 Brave 35 都可照入,因為送多套主體,算有良心
  • 可同巴拉達、陰陽電磁俠玩 crossover (雖然舊版已經咁做 )

佢唔識做生意!

正路係三款型態分別出三盒,然後出多一個 deluxe box set,裏面包晒三款型態,再加一個宇宙 / 劇場版 / 40 週年型態 (電視冇唔緊要,最緊要搵錢),咁 d fans 就焗住買晒 4 盒。
呢個同「磁力鐵甲人」係唔係唔同?
egg_studio 發表於 3-1-2013 06:33 PM
佢唔識做生意!

正路係三款型態分別出三盒,然後出多一個 deluxe box set,裏面包晒三款型態,再加一個宇 ...

所以我未話佢有良心,盒野 OK 1000 蚊算係咁
Homan 發表於 3-1-2013 08:35 PM
呢個同「磁力鐵甲人」係唔係唔同?

係同一套
hawaiiandaily 發表於 3-1-2013 11:07 PM
係同一套

不過未出隻馬仔。
hawaiiandaily 發表於 3-1-2013 11:07 PM
係同一套

咁我細個果陣都有呢套玩具,D關節係磁鐵,好好玩~~