登記成會員
搜索
查看: 5582|回復: 8

大欖環塘 video

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

某次同 Willy 貪得意用傻瓜機拍,小心睇到頭暈。

最近個 VPN site "Tenacy" down 左,搞到我上不了 facebook youtube golden... 好彩仲上到大笪地…
(eggstudio 兄,幫我去 twister 度睇下 tenacyVPN 咩事丫)
等大運會之後就 work 㗎啦。呢類 VPN 等翻牆 service / software 其實好視乎大陸俾唔俾 d data 通過。如果大陸唔俾,睇番呢類 software 嘅原理,理論上幾厲害都冇可能翻到牆。
不過都幫你睇咗,官網乜都冇講。
睇來呢一百蚊都係無得慳,付費戶口無走雞
Homan 發表於 22-8-2011 09:18 PM
睇來呢一百蚊都係無得慳,付費戶口無走雞

小心俾完一百都係唔得,勸你先了解呢類 service / software 嘅原理先......
嘩, 真係要坐後三呎先睇得!
稍後仲有另一個更加暈嘅第一身視點 video,請留意 video 版啦
真係好chok, chok呀!