登記成會員
搜索
樓主: hongdonald

大家對OCR Team呢部舊車(已更新目標二手車既config)

個架99%假野來..因為去同榮睇過
最平都要8k一個架
呢個價先似樣d~

http://www.28bike.com/classifieds/detail.php?id=80475
果間響土瓜灣嘅單車鋪我都去過,個老細聲大夾冇準,而且有時會攞 d 有問題嘅零件 "均" 你,但佢 d 價就幾公道..... 又係果 d 做熟客, "均" 新手果隻。

to R7 : 咁 X牛果 sales 有冇好誠實咁話你知,對於你嚟講,Carbon 架有乜壞處呢?(係"對於你嚟講")
比我做 SALES 梗係話舊架多問題啦,唔係點做你生意!
回覆 21# hongdonald

你終於都明白了 ...... 人地唔連叉都係標 $8000 ,懷疑有景轟條友連叉都係標 $2500,不如我帶你去大埔睇吓仲有冇老翻好過啦。(當年老翻好似唔駛 $1000)
我剩係知個間土瓜灣KHS 單車舖好鬼臭!
回覆 25# hongdonald

講緊買車就講買車,無謂數臭人!
因為佢保養猫唔清猫屎,上次去買水樽企左係度幾分鐘已經想走!