登記成會員
搜索
查看: 39809|回復: 29

點解呢?請投票

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

呢排九雄鍾意打中堅摟失波畀人入?[:30:] 1.表演狂操腳法 2.希望讓人一球自己入返兩球 3.屎忽痕想畀人插 大家放心,會以不記名方式投票,結果吐主席牛一果日公佈  
錯!錯!錯! 提點=露點........包容=一口含住條撚...!

回復 1# 的帖子

嘩...呢個一百萬嘅問題..!!..呢次仆街啦..用撚晒啲錦囊添..
放心,會以不記名方式

回復 3# 的帖子

唔係記唔記名問題...係我唔知投邊個好...
應該唔會係2同3....因為...:- 海洋讓人一球...???...我地有撚本事讓人咩...擺撚明係鬼盤... 屎忽痕...???...應該去搵呀基...立即止痕 我投1啦..
我投司棋姐一票
我肥輝投撚晒1.2.3呀 你班PK我吾蒲頭就輸波,去食屎你班PK
肥輝[:29:] [:29:] [:29:]

回復 8# 的帖子

9327[:29:] [:29:] [:29:]

向我們偉大嘅球星"明哥"致敬

明哥多謝你百忙中嘅寶貴意見,我知道要你D咁嘅超級球星降級同我哩D2打6踢波就係好難為你,因為以你D足球智慧同行為唔踢皇馬就一定係踢曼聯.為答謝你嘅愛護,我答應你從今以後我唔會再踢後衛,我會改踢前鋒向你學習做一個真真正正嘅足球明星.(失波唔追等球証幫你吹,扭波唔到就辦比人踢到.獨食唔交波失咗就吊隊友唔走位)我一定會努力向你學習學習,我更要代表全隊友擧瓡起中指向你致敬.

回復 10# 的帖子

大家咁話啦!你亦有很多擾點,會向你好好學習!操狂萬歲[:26:]

回復 10# 的帖子

告魯雄:系球場上个个都想做英雄,但奈何十隻手指有長短,表現可能未盡如人意。每一个人都有自已想法。來說是非者、便是........人!
煮豆燃豆箕..豆在釜中泣..本是同根生..相煎何太急..!!!
我投(1.2.3)
我始終都係投司棋姐一票!!!
明哥如果伙一早識咁諗就唔會開個topic吊自私的隊友啦,雖然你係球星但唔係個個都好似我咁聽你教架.就以為你真係退休原來仲係留戀塵世虛榮,不過唔洗驚一日係球星一世都係.我一定撐你,哈哈哈,球星萬歲.
小肥西冇你兩父子有撚咁多是非咩.哈哈哈
係喎!應承你而家退休 留D時間學醫操狂症
大家都互相提點及包容...非常好......!!!... 呢排唔見我地另一偉大嘅射手(5打1)同埋超齡右閘(苦主順)... 唔通起機過度...??

回復 19# 的帖子

互相提點、對就有!包容、、翻包皮啦! 依條狗西雄永遠都是自以為是,簡直對狗彈琴! 9327你再出聲的話,喪狗!連你條賓州都咬斷呀!小心!