登記成會員
搜索
查看: 5646|回復: 4

[有片睇] 【舊片舊文】今日先可以分享嘅「尋找控制室」

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

呢個地方幾個月前已出曬文,但 video 就 private,不過「今時今日」已經入唔到,所以不妨分享吓片段。

主角係兩幢大致上一模一樣嘅建築物,好似大馬嘅雙子塔,中間有「神秘半月形」隧道連接。去過嘅會員不約而同認為,兩幢建築物屬「後勤」用,但建築規模極大,大到根本超出用途(面積大過主體建築),若有機會響外面經過,未必會睇到建築物深入山坡果部分。入到去,好多房間間隔及層數(應該有 9 層),大部分房間空置,有會員認為,建築物入面嘅「單位」應該撥予其他部門使用。

片有兩條,分別是兩幢建築物,因為係「孖生」,所以睇落差不多。

另外,之前出過片,再 share 一次:

評分

參與人數 2積分 +100 收起 理由
AnsonNgNg@FB + 80 支持出相
leonkin + 20 絕得不能絕....絕到溶掉我....

查看全部評分

前2條YOUTUBE死左LINK

copy 錯,已改正~~~
多謝分享
香港黎架呢度?