登記成會員
搜索
查看: 14491|回復: 11

火車啊叔(18+)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

事源係個小朋友冇遮住個口咳左幾下,個啊叔就破口大罵

哦!就係呢個… 都唔明阿媽同其他傍人完全冇反應
要有流利嘅粗口先可以還擊...
青 山人士

回復 3# 的帖子

比我有80%機會出聲,不過唔會粗口,淨係會兇下佢.... 睇埋後面... 佢咁q 串? 我摑佢兩巴之後走人,相信唔會有人出來指証我...
越睇越慶... 呢d咁死老野 「唔怕感染咩?」 我怕佢d口水感染仲多過小朋友啦 幾廿歲人… 我真係會出聲出手...
呢位阿叔擺明揾交嗌....,成隻癲狗咁...要打瘋狗針啦佢...
比我亦唔會妥協,一定會以暴易暴,雖然有自己小朋友在場,比佢明白形勢比人強亦係處世學問之一,總好過"暗春"來得好過點 ~~
我仲會大大聲聲同佢講,有本事你就報警,不過我唔會留低咁戇居 反正我賭幾多都得無人會欄住我及指証我!
小弟就會9秒9跑去佢前面,先來一招葵花打到佢飛起先,再補多招禁千貳百拾壹式 八薙女打殘佢......... 就奇,忍一時風平浪靜,退一海闊天空.你話我係報警L又好,膽小L又好,我會打999報警先,等差人來調解 始終係局外人,攪咁多只會自找麻煩

回復 10# 的帖子

我唔係「打鑊甘」果隻打佢 呢d case 叫警察來都無補於事 亦蚊到訓 我會走上去,好似拍蚊咁力拍佢個頭 同埋兇佢 斷估佢唔敢還手亦唔係我手腳 就係因為人人都怕「自找麻煩」先越來越多呢d人
原帖由 hongdonald 於 2009-4-27 15:35 發表 小弟就會9秒9跑去佢前面,先來一招葵花打到佢飛起先,再補多招禁千貳百拾壹式 八薙女打殘佢......... 就奇,忍一時風平浪靜,退一海闊天空.你話我係報警L又好,膽小L又好,我會打999報警先,等差人來調解始終係局外人, ...
呢個世界真係咩人都有