登記成會員
搜索
查看: 6155|回復: 9

[推介/評論] [報導] 被遺忘的梅窩銀礦洞 鄉民爭取開放了無期

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

咁岩上網睇到有媒體做咗個關於生態旅遊既專題報導,其中一章講到梅窩居民爭取開放銀礦洞
印象中係依度都見過有版友入過去做啲研究,唔知可唔可以幫到手爭取開放

*唔知有無錯版,如有麻煩移到合適既版面

哈哈,你搵搵銀礦洞考察報告,及開放計劃嘅委員,再爬爬大笪地舊 post,睇吓係邊個?
egg_studio 發表於 1-9-2018 07:09 PM
哈哈,你搵搵銀礦洞考察報告,及開放計劃嘅委員,再爬爬大笪地舊 post,睇吓係邊個? ...

失敬失敬 Orz
好多謝你哋既努力,希望可以爭取到開放!
有機都想入去睇下
萬一開放唔到,大笪地都會有團,不過要識相關技術先
egg_studio 發表於 2-9-2018 09:55 PM
萬一開放唔到,大笪地都會有團,不過要識相關技術先

依個我知呀,我之前有DOWN到份報告嚟睇 (其實都係因為果份圖先登記做會員)
而作為一個旅管人,當然我希望開放到啦
明明跟大笪地入去玩,仲差D上5番黎,毛LALAL會UPGRADE做"發現者"
so sad, 作為記者... 有責任求證真偽架嘛...
網媒,不要要求太多
唔緊要啦
都係想多啲人知道啫
JohnLam 發表於 7-9-2018 06:50 PM
唔緊要啦
都係想多啲人知道啫

不過比"大笪地版主"抽水lalala