登記成會員
搜索
查看: 5640|回復: 13

一三年的軍營

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

DSC01415.jpg DSC01411.jpg DSC01409.jpg DSC01406.jpg DSC01397.jpg DSC01396.jpg DSC01390.jpg DSC01385.jpg DSC01384.jpg DSC01381.jpg DSC01380.jpg DSC01371.jpg DSC01367.jpg DSC01366.jpg DSC01365.jpg DSC01361.jpg DSC01354.jpg DSC01350.jpg DSC01329.jpg DSC01325.jpg DSC01322.jpg DSC01312.jpg DSC01311.jpg DSC01307.jpg DSC01284.jpg DSC01295.jpg DSC01338.jpg

評分

參與人數 2積分 +120 收起 理由
GroupWebike(@G + 40 支持出相
egg_studio + 80 有圖有文有真相

查看全部評分

呢個已經變成公屋了,建議唔駛閱讀權限,等多啲人睇到。
egg_studio 發表於 16-1-2018 09:39 AM

收到。
最x憎閱讀權限
謝謝分享
egg_studio 發表於 16-1-2018 09:39 AM

仲有小部分範圍殘存
攝於上個月
AnsonNgNg@FB 發表於 16-1-2018 10:52 AM
仲有小部分範圍殘存
攝於上個月

呢幾幢隔咗個山仔,所以冇受影響,不過若果將來公屋繼續起入去「邊陲地區」,就應該要拆埋了。
egg_studio 發表於 16-1-2018 11:10 AM
呢幾幢隔咗個山仔,所以冇受影響,不過若果將來公屋繼續起入去「邊陲地區」,就應該要拆埋了。
...

都快架啦!
講起公屋,早前收到一份有關新公屋的文件,透露出新公屋將名為「皇后山邨」(Queen's Hill Estate),並有部分樓宇命名。
Queens Hill Estate 1.png
Queens Hill Estate 2.png
Queens Hill Estate 3.png
正, 影得相當靚!

多謝欣賞。
三角教堂果張好靚呀!謝謝分享!
我冇乜留意圖則, 有冇人知道當公屋建成後,三角教堂會如何處理
egg_studio 發表於 27-2-2018 02:02 PM
我冇乜留意圖則, 有冇人知道當公屋建成後,三角教堂會如何處理

好似係管業處