登記成會員
搜索
查看: 3925|回復: 4

[出售] Slingbox Pro 冇壞全套冇盒

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Upgrade 了電視及有相同功能的機頂盒,所以放響屋企冇用,唔駛錢,啱就攞去用,粉嶺自取。請 PM 聯絡,沒有 Whatsapp。

功能:http://support.slingbox.com/KB/KB-2000039

注意:HDMI port 不是用作 HDMI 影音之用,只能以 AV 線及 S-Video 接駁,詳情請看上面網頁。

知唔知國內可用嗎?
如果純粹屋裏用就冇關係(例如電視響客廳,睡房睇),國內用手機 app 睇的話就唔知,我一兩年前可以不需翻牆下用到,近年冇用,唔知。
egg_studio 發表於 16-1-2018 09:33 AM
如果純粹屋裏用就冇關係(例如電視響客廳,睡房睇),國內用手機 app 睇的話就唔知,我一兩年前可以不需翻 ...

咁留比我深圳間屋試下
佢 default用 Slingbox 個DDNS,但可以改自己屋企 IP ,咁就唔太大機會有長城問題。