登記成會員
搜索
查看: 6195|回復: 13

金門遊廢-2

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

有部份係電影場景, 唔知有冇人估到咩戲?
DSC03673.jpg DSC03678.jpg DSC03681.jpg DSC03686.jpg DSC03687.jpg DSC03690.jpg DSC03706.jpg DSC03723.jpg DSC03727.jpg DSC03737.jpg DSC03738.jpg DSC03744.jpg DSC03747.jpg DSC03749.jpg DSC03752.jpg DSC03754.jpg DSC03769.jpg DSC03771.jpg DSC03776.jpg DSC03780.jpg DSC03782.jpg DSC03788.jpg DSC03794.jpg DSC03815.jpg DSC03816.jpg DSC03819.jpg DSC03821.jpg DSC03822.jpg DSC03824.jpg DSC03825.jpg DSC03827.jpg DSC03830.jpg DSC03832.jpg DSC03834.jpg DSC03847.jpg DSC03848.jpg DSC03849.jpg DSC03850.jpg DSC03852.jpg DSC03853.jpg DSC03854.jpg DSC03856.jpg DSC03857.jpg DSC03877.jpg DSC03886.jpg DSC03888.jpg

評分

參與人數 2積分 +160 收起 理由
egg_studio + 80 原創內容
hawaiiandaily + 80 十分好!

查看全部評分

dryfry 發表於 11-1-2018 09:51 PM
師兄
導遊沒有告訴你, 當兵三年 (下一句) ?

“當兵三年 母豬賽貂蟬” 好在有google.
hawaiiandaily 發表於 10-1-2018 11:56 AM
我懷疑自己有冇去過金門,依D地方完全冇去過

當年我地去,因為掛住踩單車,又踩得慢,所以冇去島中央嘅「高山」、東面小鎮,及東北面嘅廣播站。

之後,另一次去,因為揸車果啲行錯路、揸電單車果啲竟然慢過踩單車,又加上飲醉酒,所以又冇去以上地方。
真可惜,去過兩次都冇去到呢度。
egg_studio 發表於 9-1-2018 09:55 PM
真可惜,去過兩次都冇去到呢度。

景點唔會走, 再去啦!
唔會走,但會霖
戲院好正。
我懷疑自己有冇去過金門,依D地方完全冇去過

egg_studio 發表於 10-1-2018 04:07 PM
當年我地去,因為掛住踩單車,又踩得慢,所以冇去島中央嘅「高山」、東面小鎮,及東北面嘅廣播站。

之後 ...

再去啦!

咪係, 當兵三年

係三年,又三年啊!
t21177 發表於 11-1-2018 09:22 AM
係三年,又三年啊!

師兄
導遊沒有告訴你, 當兵三年 (下一句) ?
Amazing place - I will try to visit soon!
Amazing urban decay photographs!