登記成會員
搜索
查看: 3592|回復: 9

參觀「跑馬地地下蓄洪計劃」(蓄洪池)(已截止報名)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

繼今年一月獲渠務署接待,參觀大坑東蓄洪池,日前獲渠務署通知,可安排參觀「跑馬地地下蓄洪計劃」(蓄洪池)。

溫故知新,大坑東蓄洪池:參觀九龍「地下宮殿」渠務署蓄洪池
https://www.photomarket.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=6388

注意:

(1) 參觀日期:請看下面報名表格。
(2) 參觀人數 20 人,滿額即止
(3) 只限積分 100 或以上會員

4-1-2018 更新:名額已滿,多謝支持,報唔到名嘅下次請早,稍後會有更多參觀活動!
正喎
有意,留名
any news ?

署方電話就話 OK,但要等正式書面回覆確認日期。

egg_studio 發表於 18-12-2017 10:42 PM
署方電話就話 OK,但要等正式書面回覆確認日期。

hope not 5 Jan
正!已報名
得番幾個位,報名從速
另外渠務署響一月二十七及二十八日有開放日,有興趣就去啦,詳情請睇渠務署網站。(呢個唔駛報名,亦唔關本網站事,只屬代為宣傳)

名額已滿,多謝支持,報唔到名嘅下次請早,稍後會有更多參觀活動!