登記成會員
搜索
查看: 17660|回復: 5

Nicoco's Style

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

一開始,Nicole可能同陌生人少傾計,動作唔係咁放啦.不過大家慢慢溝通多左之後,表現出自己的 Style.
Nicoco OL Style
Model:Nicole
Photographer:Fung@M42
Makeup:Shamaine
www.fotop.net/m42

全輯請到呢度,多謝支持M42
好圖努力加油 !!!
個環境幾好,請問呢度係咪科學館 ?
原帖由 c_Foo 於 2009-4-14 17:26 發表
好圖努力加油 !!!
個環境幾好,請問呢度係咪科學館 ?

科學就係科學 不過係科學園
係沙田坐小巴去,不過昨日天氣麻麻 好在last 天氣放晴
Sorry, 打錯字係科學園先真, 沙田坐小巴去都幾方便喎, 可以講係幾號小巴?
原帖由 c_Foo 於 2009-4-15 16:20 發表
Sorry, 打錯字係科學園先真, 沙田坐小巴去都幾方便喎, 可以講係幾號小巴?

exactly幾多號真係唔記得了,不過應該洛番天橋一望就係,好易認的,我都係跟大佬去
原帖由 c_Foo 於 2009-4-15 16:20 發表

exactly幾多號真係唔記得了,不過應該洛番天橋一望就係,好易認的,我都係跟大佬去