登記成會員
搜索
查看: 48150|回復: 26

發皇工聯盃第二場

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

24/10星期五晚上8:00
發皇vs超勇
地點:馬頭圍:
好!努力呀發皇! 要為十幾年來的一個錦標進發!
死得未呀,PK
原帖由 fatfai 於 2008-9-26 00:16 發表
24/10星期五晚上8:00
發皇vs超勇
地點:馬頭圍:

有大project、、、、到、、踢得開心D!

回復 4# 的帖子

大XX.............不到?..最早到系你呀!PK

回復 5# 的帖子

最早都要10點!真係呀肥冬瓜!冇點你!
去街边疴屎啦PK
8比0!
發皇首席龍門浩民獨取2粒技驚四座
殺手楊偉成首發一下480℃轉身窩利抽射艷壓全場

回復 9# 的帖子

480℃轉身窩利抽射...???....雲尼斯達萊都做唔到喎
咁球波入定唔入..????.....好緊張呵.................

回復 10# 的帖子

成首發一下480℃轉身窩利抽射艷壓全場???你吐瀉呀!吾識字?
成首發...??...唔明喎 ...係咪射術嘅一種...???
吐 sir ... : ( 成首發 ) 係中國滕球界數一數二既名將之一 , 我地宜家踢緊既叫足球 , 英文叫 soccer .... 筆者借 成首發 去代入足球比賽中 ... 意思係指呢一個入球比起現今足球界所有金球 ...更為出色 ...另一點係能夠帶出獨一無二既入球風格 ; ( 風格 ) style ... 意思係指風格  ....
原帖由 wongfai 於 2008-10-25 01:34 發表
吐 sir ... : ( 成首發 ) 係中國滕球界數一數二既名將之一 , 我地宜家踢緊既叫足球 , 英文叫 soccer .... 筆者借 成首發 去代入足球比賽中 ... 意思係指呢一個入球比起現今足球界所有金球 ...更為出色 ...另一點係能 ...

呵.....原來係中國滕球界數一數二嘅名將之一成首發先生留存到現今足球射術中一種獨一無二嘅入球風格內嘅一種艷壓全場嘅型態.... !!!...我終於明白了...咁球波夠竟入定唔入...???...
原帖由 ahtam 於 2008-10-25 01:52 發表

呵.....原來係中國滕球界數一數二嘅名將之一成首發先生留存到現今足球射術中一種獨一無二嘅入球風格內嘅一種艷壓全場嘅型態.... !!!...我終於明白了...咁球波夠竟入定唔入...???... ...

都話重點係「殺手楊偉權成首發一下480℃轉身窩利抽射艷壓全場」,個波入唔入又有乜關係呢?
呢d波,「有今生、無來世」呀!
原帖由 Homan 於 2008-10-25 14:11 發表

都話重點係「殺手楊偉權成首發一下480℃轉身窩利抽射艷壓全場」,個波入唔入又有乜關係呢?
呢d波,「有今生、無來世」呀!   

嘩...原來真係中國滕球界數一數二嘅名將之一成首發先生留存到現今足球射術中一種有今生無來世的獨一無二嘅入球風格內嘅一種艷壓全場嘅型態.... !!!...我真是孤陋寡聞...咁球波到底入定唔入... ???...

原帖由 ahtam 於 2008-10-25 14:23 發表

嘩...原來真係中國滕球界數一數二嘅名將之一成首發先生留存到現今足球射術中一種有今生無來世的獨一無二嘅入球風格內嘅一種艷壓全場嘅型態.... !!!...我真是孤陋寡聞...咁球波到底入定唔入... ???... ...

唉… atham 既然本末倒置,將d緊要o既唔去理,而要去理埋d「果波入唔入呀?」,咁我唯有回答你啦!
原帖由 Homan 於 2008-10-25 16:08 發表

唉… atham 既然本末倒置,將d緊要o既唔去理,而要去理埋d「果波入唔入呀?」,咁我唯有回答你啦!

呢啲什麼成首發嘅射球呀吹時兄喺海洋經常展露..不足為奇..所以我焦點集中在入球與否...!!!
咁入定唔入.. ???...點解會無人答到我...???

原帖由 ahtam 於 2008-10-25 16:47 發表

呢啲什麼成首發嘅射球呀吹時兄喺海洋經常展露..不足為奇..所以我焦點集中在入球與否...!!!
咁入定唔入.. ???...點解會無人答到我...???

要答呢個問題… 真係令「人又笑、狗又吠」…
究竟呢球入唔入呢?
回想一下「成首發」一向o既球技… 呢一球,究竟,守門員係唔係鞭長莫及呢?

回復 18# 的帖子

每一個射門 , 一係入一係唔入 ..... 卓斯呢個射門 ... 個波既有 速度 , 球速又快 , 力度又"行" ..... 試想想有齊呢三種不同既優勢 .... 個波最後會點丫 ....