登記成會員
搜索
查看: 46177|回復: 25

7 Apr 09「夜攝中環」私影活動 - 出相!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

昨天因為工作關係,八點四十五分才能到達,大家已經開始拍攝了。
今次model非常合作,而且大家都是玩得之人,都好融洽。
未有時間慢慢執,先出一些Hunny及Ice的照片,及拍攝花絮。

先出幾張主題照片「CENTRAL LIGHT」
2009_04_07_Central night29.jpg
2009_04_07_Central night39.jpg
2009_04_07_Central night51.jpg
2009_04_07_Central night31.jpg
2009_04_07_Central night32.jpg
支持.Hunny一個字."得",兩位妹妹仔都好好傾呢

回復 2# 的帖子

hunny佢仲好鬼死「麻甩」添…
我覺得用後簾會更好!
原帖由 ivan0201 於 2009-4-8 14:31 發表
我覺得用後簾會更好!

今晚試試樓主做Model
原帖由 ivan0201 於 2009-4-8 14:31 發表
我覺得用後簾會更好!

係... 同意... 我唔記得左在40d上點樣較後簾...
不過我係有意佢咁半透... 好似d外國雜誌fashion相咁...

花絮~

2009_04_07_Central night02.jpg 2009_04_07_Central night04.jpg 2009_04_07_Central night06.jpg 2009_04_07_Central night08.jpg 2009_04_07_Central night43.jpg 2009_04_07_Central night45.jpg 2009_04_07_Central night58.jpg
wow... 琴晚好多影友....
陣容好強大....
Alex個張好得
頂,last我咁q上鏡既
原帖由 hongdonald 於 2009-4-8 14:57 發表
Alex個張好得
頂,last我咁q上鏡既

係. alex果張直頭係型男相一張!

回復 8# 的帖子

下次你黎埋仲強大呀!
咁多人一齊玩好開心喎
原帖由 Homan 於 2009-4-8 15:17 發表

係. alex果張直頭係型男相一張!

但係Last一張我變左毒男
樓主冇出現
下次 m42 一定會想辦法參與, 唔影相, 好似峰兄做下打雜都可以
最緊要開心同學到野........

回復 14# 的帖子

唔好話學唔學野啦... 一齊玩下o者都係~~
上左鏡添
前後都俾人睇晒

回復 16# 的帖子

呵呵... 都係半邊面o者
快d出相比model妹妹睇呀!
第一次參加私影,請多多指教
IMG_7172.JPG IMG_7227.JPG IMG_7279.JPG IMG_7297.JPG IMG_7357.JPG IMG_7403.JPG IMG_7406.JPG IMG_7458.JPG IMG_7532.JPG IMG_7564.JPG   

全輯相片 

(快門方面做得不好,看來要多些這方面努力)

http://www.flickr.com/photos/ken8303/sets/72157616505982608/

我都有相喇~第一次私影影得唔好...日後有機會再參加...向各位師兄學下野

更多:   http://www.fotop.net/ray851206/027?page=1

原帖由 ray851206 於 2009-4-9 19:06 發表
我都有相喇~第一次私影影得唔好...日後有機會再參加...向各位師兄學下野

http://ima ...

ching,請enable 外連,setting個度有