登記成會員
搜索
查看: 22552|回復: 6

Wild&Elegant@Maggie

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

再一次多謝攪手Alman兄,比小弟一次咁好既機會學習夜間人像.仲有幫手打燈既Alex兄,教識我點set色溫既c_foo兄.最重要當然係Model Maggie既110分演出,佢表現出自己高貴同狂野既一面呢希望下次再有機會同各位師兄學野

因全輯相太多,如果各位想睇哂全輯既,請到呢度,再Click Maggie@Central睇睇小弟既作品
多謝支持

評分

參與人數 1積分 +1 收起 理由
Homan + 1 支持影友出靚相!

查看全部評分

呵呵,不錯、不錯…
再多留意構圖角度,就更加正!
Maggie當日表現很好添。
不過尾三果張真係幾好,i like it!
原帖由 Homan 於 2009-4-5 10:17 發表
呵呵,不錯、不錯…
再多留意構圖角度,就更加正!
Maggie當日表現很好添。

的確.我都覺今次既構圖差梗d機動性下一輯應該會有進步
好圖好圖~~真係甘拜下風 !!!

回復 4# 的帖子

支持 ~ 支持 ~ 呢次活動攪得好成功 ....   雖然小弟冇份參與 , 但當中都可以感受到果樣喜悅 .... 加油 ~~
原帖由 c_Foo 於 2009-4-6 22:25 發表
好圖好圖~~真係甘拜下風 !!!

C_Foo兄唔好咁講,小弟跟你學野就真