登記成會員
搜索
查看: 19776|回復: 6

攝影活動討論

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

大家當然希望影「馬豆」啦
如果有咩「馬豆」想影,又想大家一齊share cost (假設佢係要收費)
都可以出聲

另外我地會間中搞行山攝影、運動攝影、event/盛事攝影等等

大家有咩有關的意見,歡迎o向呢個thread度吹下水!

隨左影麻豆之外,小弟09年想影幾張觸動人心既風景相 好似日出日洛,特別既大自然氣候(白泥/鳳凰山呢d地方小弟一直好想去)
至收費麻豆小弟就比較勉強了.因為閒$唔多,有足夠既閒$應該係會投資係攝影器材上

回復 2# 的帖子

haha~ 有冇印象在報紙上見過「鸚鵡風眼」的照片?

都係我地搞的追風攝影活動的照片來架!!
如果有師兄有時間想找model影相或有model想找影師,亦可以在此出post,小弟亦會為閣下嘗試穿針引線~~

另外,有鑑於活動中model 有放飛機的可能,所以以後活動人數將會控制在5攝影師 vs 1或2 models 左右…
謝謝!
唔知來緊有冇大假期,even 兩/三日既都ok 小弟想試試去東坪洲影星星
呢個你快d馬住alex啦! 佢都好鐘意搞呢d活動架!