登記成會員
搜索
查看: 4929|回復: 5

[賽後報告] 倫敦奧運 2012 男子越野單車賽 full ver (YouTube)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Cycling Mousfntain Bike - Men - London 2012 Olympic Gamessdf

本地電視台播播吓就 cut 咗,中央電視台就冇播,好彩有 full version......

Watch on YouTube http://www.youtube.com/watch?v=3J_rGPcSs0w
當日電視台播完拳有播翻,後面個段,頭兩位車手一個上山發力過,另一個在平路又反超翻,之後第三位的意大利車手又黃雀在後… 非常精采!
另外,在最後一個落斜,留意意大利車手跌左個seat…
電視台亦有直播到山地興衝線一刻~
已經無左了… 無得睇…
我冇 Cable,所以我睇唔到你所睇嘅電視台直播。我睇嘅ATV明珠版就播到最後幾公里就 cut 咗,改播男子籃球,仲要為咗只係播球員入場及唱國歌,而 cut 咗單車嘅衝線。

上面條 link 因為版權持有人改咗唔可以以 web 形式播放,所以呢度睇唔到。㩒 "Watch on YouTube" 就可以睇了。
當晚直播一cut,我就去左online 睇. 當晚評述員肥城之後都話無奈!
最後一圈真係好精采!