登記成會員
搜索
查看: 7166|回復: 8

疑似新版天地雙龍及大鐵人17

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

新版天地雙龍及大鐵人17 變到咁 ~ 算吧啦 ~ 不要翻拍
天地雙龍特攝做型還ok,不過大鐵人就...唔得囉!
大鐵人上面果個姐姐造型也 ok

睇番資料,原來呢套係幪面超人 430 穿梭機嘅電影版 -- 好似 Decade 咁,會有其他特攝超人加入,所以幪面超人 430 會同天地雙龍及大鐵人同場演出,死未?

加番當年的主題曲先......

Willy 應該仲 keep 住成套 VCD?有就借 / upload 上嚟大家分享啦

???? (????? ???) 发布人 johnsonlam

willywong 發表於 9-8-2012 07:09 AM
天地雙龍特攝做型還ok,不過大鐵人就...唔得囉!

但地龍俠好醜樣
egg_studio 發表於 9-8-2012 09:40 AM
大鐵人上面果個姐姐造型也 ok

睇番資料,原來呢套係幪面超人 430 穿梭機嘅電影版 -- 好似 Decade 咁,會有 ...

可能伏魔三劍俠也會出埸
hawaiiandaily 發表於 9-8-2012 11:23 PM
可能伏魔三劍俠也會出埸

算啦,新出D大鐵人都唔係比我地呢D老餅睇…
要睇不如睇番「果D姐姐」啦…
日本D特撮片D女生個個都青春無敵呀…
hawaiiandaily 發表於 9-8-2012 11:21 PM
但地龍俠好醜樣

地龍俠本身都係水筒腰、肥仔一名啦。

新版「天龍俠」係女嚟㗎,佢地駕駛「新版大鐵人」成為壞人,與 430 打過。應該幾得意。
egg_studio 發表於 10-8-2012 09:56 AM
地龍俠本身都係水筒腰、肥仔一名啦。

新版「天龍俠」係女嚟㗎,佢地駕駛「新版大鐵人」成為壞人,與 430 ...

有無大頭相先~