登記成會員
搜索
查看: 6926|回復: 7

[活動召集] 呢到有無人有興趣去丫?

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

12月18日出團...
p.s. 我唔知點set閱讀權限...可能要版主幫幫手...

http://www.photomarket.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=4268&extra=page%3D1

本活動乃結伴同遊偶遇性質, 沒有領隊, 並非旅行團, 無負責人, 無領隊及非牟利性質,沒有為參加者購買保險,如在活動期間發生意外,並不承擔任何法律責任或作出賠償。一切責任/後果,參加者自行承擔。

已set 權限,控球指數50以上才可以閱讀~

係唔係馬鞍山礦洞?
yes,開左活動啦
12pt 發表於 9-12-2011 03:16 PM
yes,開左活動啦

係? 見唔到-.-
Homan 發表於 9-12-2011 11:02 AM
已set 權限,控球指數50以上才可以閱讀~

係唔係馬鞍山礦洞?

yup.............我地已經帶隊去過4-5次, 但仲未夠喉
cracker 發表於 9-12-2011 03:20 PM
係? 見唔到-.-

香港重工業歷史與科研暨地質磡探研討實踐活動
我對馬鞍山礦洞冇乜興趣,只係鍾意本土重工業歷史與科研暨地質磡探......
egg_studio 發表於 9-12-2011 06:24 PM
我對馬鞍山礦洞冇乜興趣,只係鍾意本土重工業歷史與科研暨地質磡探......

咁就請多多支持 "香港重工業歷史與科研暨地質磡探研討實踐活動"