登記成會員
搜索
查看: 5471|回復: 8

免費 Mac 版九方 coupon

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

因我買開九方,所以有此 coupon。憑此 coupon 可以響 31-12-2011 前以 HK$80 購買 Mac 九方 MUE 版,安裝於 USB 手指上,可響幾部 Mac 機使用。

Screen Shot 2011-11-15 at 8.36.30 AM.jpg

此 coupon 只給予積分達 200 之會員(閱讀權限 20),上圖為 screen capture,真的 coupon 請下載附件「MUEmas.pdf」

MUExmas.pdf (627.96 KB, 下載次數: 3)

按一按就冇左 20 分!又要 post 返 D 相呃下分
好主意,以後要 download 野要用控球指數來「購買」
Homan 發表於 15-11-2011 01:03 PM
好主意,以後要 download 野要用控球指數來「購買」

自從大笪地上咗 Discuz X2 後,我已經 set 咗 download 嘢要扣分,及附件可 set 閱讀權限,詳情可睇 http://www.photomarket.hk/forum. ... &extra=page%3D1

所以,大家可以將一張相片,以

1) 圖片上載 -- 會員就睇到
2) 附件上載 -- 任何人都睇唔到,而要先 download 及扣積分。

靈活使用,可吸引多 d 流量。
我想買九方啊,但你set權限,我download唔到你張coupon呀,可唔可以set低D呀??
kelvin1982 發表於 27-11-2011 12:24 PM
我想買九方啊,但你set權限,我download唔到你張coupon呀,可唔可以set低D呀??

kelvin1982 兄,你 PM 你個 email 我。我直接 email 你。
謝謝啊, Egg_studio兄, 但我PM唔到你啊, my email address is

感激不盡
kelvin1982 發表於 28-11-2011 02:38 PM
謝謝啊, Egg_studio兄, 但我PM唔到你啊, my email address is   

已 email 了你,請查收

另外你個 PM 可以用了,之前原來有 d 後台 setting 錯了,令某 d 會員 send 唔到 PM
收到啦,多謝晒!