登記成會員
搜索
查看: 6440|回復: 23

Champion System 隊衣 order

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

各位愛好跑山、單車、長跑的大笪地會員,
小弟正聯略上Champion System關於隊衣製作,因大笪地會員很多都是戶外運動愛好者,若有興趣可集齊人數再計每件價錢.
孝慮是隊衣設計,短袖及長數量等。價目遲些廠商再覆我。
各位有意請在post覆,謝.

Robot Doll 已有4件(我x3、Hawaiiandailyx1),加你自己
加埋小弟 please

Homan, 用Robot Doll名出隊衣,若你訂,計你一齊出。遲ㄧ兩天起design。你要幾多件?
Homan 發表於 31-10-2011 03:59 PM
加埋小弟 please

How many piece you want?
咩係Robot Doll? 機械吹氣娃娃?
我同eggstudio多年來用開隊名
team logo,要白底 or 黑底?兩隻色都係「官方」認可設計。

款式方面就例牌呢個 cutting,我鍾意有袖多 d。

MVE03_SL_Jersey_(WithSide).jpg MRJ001.jpg

egg studio, 你仲有冇ai file係度?
willywong 發表於 31-10-2011 09:20 PM
egg studio, 你仲有冇ai file係度?

No, only PSD file

Use Adobe Streamline
streamline... haven't heard that for long long time
in fact, this function was included in PS now.
做左短䄂先.
除左team logo,仲有冇野要落?
做貼紙仔? 可以貼單車和背包
willywong 發表於 31-10-2011 10:24 PM
做左短䄂先.
除左team logo,仲有冇野要落?

一係就你同我公司logo都落,一係就乜都唔落。

先決定主色,用黑底白字定相反?
可以加埋 301 logo 嘛,穿著探險防備 +1
另外我加多件比我女友,我總共 2 件
呢ㄧ兩日起左layout先再睇
加埋大笪地行嗎?
Logo方面,一係唔落(淨係Robot Doll),一係全部落,例如301,Kendeson,adwish,room乜等。
egg_studio 發表於 1-11-2011 02:40 PM
Logo方面,一係唔落(淨係Robot Doll),一係全部落,例如301,Kendeson,adwish,room乜等。

你漏左我地的「香港大笪地」www.photomarket.hk

比 logo soft copy我,今晚攪。 件衫白底好d, 冇吟熱