登記成會員
搜索
查看: 4021|回復: 7

AA XC Mountain Bike Classic 15k & 30k

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

想參加就要留意今天是最後一天可以$200報名費
之後要以下報名費參賽
HK$235 per individual (Oct 1- Oct 30)
HK$300 per individual (Nov 1- 10)
HK$350 VERY LATE FEE (Nov 11-14) if availability.
比賽日子?
you apply one or two loops?
我已報兩圈。
11月13比賽,不過官方唔知點解late fee會係去到14號.令人費解
我也報了兩圈賽.
有冇朋友當日有時間到場觀戰,替我們feed水及影相,為報答賽後我請中午飯.
feed 水果位會員都報咗兩圈......

大家留意官方網頁右下角......

Screen Shot 2011-10-30 at 7.11.39 PM.png

單車圍內好細姐。星期日自己練車抄左,不是入山抄,反而是馬路段比路邊樹葉ko我,連人帶車滑行兩三米,情況同homan某次落雨滑到拖行ㄧ樣。不過今次是乾抄,半邊屎忽皮外傷。