登記成會員
搜索
查看: 13321|回復: 1

2004 年12月 11日 荃灣海濱(真草) - - - 對 安聯 (聯賽)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期11/12/2004
對手安聯 (聯賽)
地點荃灣海濱花園(真草)
比數和 2:2
己隊入球者阿邦,阿慈
比賽精華上半場十分鐘左右被對手近門射入領先半場,及後己隊頻頻以長傳反撲下半場開波不久由阿邦於亂軍中近門射入追平,中段時再被對手於小禁區角勁射破網而門將因接此球時受傷未能繼續餘下比賽,己隊改由Alex把關並只得十人應戰至未中段由阿慈於禁區以一記罰球扳成平手取回寶貴一分.
紅/黃牌周欣
最佳球員阿邦

出場陣容:
守門員:
後防(左至右): 琦仔, 阿政, 周欣, 阿細
中場(左至右): Alex, Ray, 阿邦, Sam
前鋒: 阿慈, 阿晃

其他球員: 燒雞
推薦 留言 2 / 11 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 12/12/2004 18:17
好似唔夠人..... 和得好險咁.....?!

推薦 留言 3 / 11 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 12/12/2004 22:56
只要跟足芝屎領隊賽前及臨場0既指示我0地一定由低潮中番走出來!

推薦 留言 4 / 11 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 13/12/2004 11:44
Gary :

傷勢如何 ?? 需要養傷多久 ??
小心身體

阿骨上

推薦 留言 5 / 11 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 13/12/2004 11:47
   阿政:

我都十分同意你的睇法, 跟足領隊賽前報署, 有望走出低潮, 我們已經行出第一步了. 下場對國際聯是反彈的好機會

推薦 留言 6 / 11 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 13/12/2004 12:38
Yes.
國際聯係甲組入面失球最多的球隊...
我地一定要早早入球.....以震信心...

推薦 留言 7 / 11 的問題討論
寄件者: 陳達沙傳送時間: 13/12/2004 13:38
Dear all,
News Updated:
Rank
球隊 Team
賽Play
勝 Win
和 Draw
負 Lose
得球 GS
失球 GL
剩球 NG
積分 Mark
黃牌 YC
紅牌 RC
安聯 On Luen
[size=+0]060
[size=+0]000
飛鏢會 Darts Club
[size=+0]050
[size=+0]030
裕新仕勤 Youngson
[size=+0]050
[size=+0]010
科域 Forward
[size=+0]0170
Goal-Doublers
[size=+0]070
Our Team
[size=+0]080
[size=+0]030
Ricci
[size=+0]090
精確 Precise
[size=+0]020
[size=+0]010
QRE 87
[size=+0]070
國際聯 Int'l United
[size=+0]0120
競馬 King Ma

Cheers,
Gary Chan

推薦 留言 8 / 11 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 13/12/2004 13:54
Gary, 你個表唔update架, 冇計我地對安聯o個場o架, 如果計埋o黎場, 我地係同裕記同分輸得失球排第四, 少安聯七分及打少兩場, 大家努力再追!
話時話, Gary你傷勢點呀? 大家都好關心你... 祝早日康復!

推薦 留言 9 / 11 的問題討論
寄件者: 陳達沙傳送時間: 14/12/2004 0:38
Dear all,
傷勢樂觀,已開始散(於),照了X-RAY,骨無問題,大家可以放心,但要闊別球隊一段時間,以防家人擔心o
細: 我封這球是否魯莽?請給意見o
ALEX: 這段時間要靠你守住龍門先,但要保住我的手套,因是adidas新科技,
簡尼,雲達沙都用過,可望幫到你見球擋球!(好貴架!)
骨: due to accident,請幫我收當晚的出場費!
Thanks & regards,
Gary Chan

推薦 留言 10 / 11 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 14/12/2004 13:44
Gary, 請放心休養吧, 我們不會辜負你的支持!
至於你出迎受傷o個球, 我個人見解就不應該出迎, 因為有人壓迫佢, 你應該準備反應泊救, 同埋你應該保護自己, 聯賽唔係踢一場半場, 其實o個球波你出唔出都九成會入, 不要怪責自己... 其實你表現已經好過初頭o個時好多, 開始慢慢融入球隊... Go ahead!
至於出場費, 我已經收了, 我會同阿骨夾架喇, 請放心!

推薦 留言 11 / 11 的問題討論
寄件者: 陳達沙傳送時間: 14/12/2004 13:59
Dear Mr.Chan,
Thanks !
Gary Chan