登記成會員
搜索
查看: 13599|回復: 1

2004年11月18日 葵芳運動場真草 - - - 對 飛鏢會 (盃賽分組賽)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期18/11/2004
對手飛鏢會(盃賽分組賽)
地點葵芳運動場
比數負 0:1
己隊入球者
比賽精華上半場攻勢較多及後處於膠著狀態,下半場初段被對方前鋒個人突破單刀射入及後換入多名球員可惜未能平反敗局
紅/黃牌
最佳球員

出場陣容: 守門員:  Gray
後防(左至右): 陳明, 阿政, 阿昌, 周欣
中場(左至右): 阿細, 阿邦, 阿Ray, 阿贊
前鋒: 阿慈, Sam

其他球員: 阿骨,文龍, 阿晃, 燒雞, Alex, Benny
推薦 留言 2 / 8 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 19/11/2004 21:08
全場比賽踢起來好像有的有心無力0既感覺,進攻或反擊時唔係過快就係可慢未能時針對對方弱點而攻.

推薦 留言 3 / 8 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 20/11/2004 0:04
首先, 多謝阿政次次都寫賽後報告. 我本人覺得今場比賽大家都踢到不知所謂, 根本不是GB的初特色, 防守不穩健, 中場無補位, 後衛次次解圍的波, 也是對手控球, 當然, 前峰無任何輸送.當然, 勝負無所謂, 最重要大家踢得開心.

其實, 我自己都好像不投入, 波都未到, 就滑到. 無論如何, 最重要踢完比賽, 各人都開心.

推薦 留言 4 / 8 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 20/11/2004 0:05
阿昌 :

你的腳傷如如何 ??

推薦 留言 5 / 8 的問題討論
寄件者: monsterchik傳送時間: 20/11/2004 0:07
  阿慈 :

你被凌辱, 我都好傷心, 下次對他們, 再俾心機, SURE WIN

推薦 留言 6 / 8 的問題討論
寄件者: Brian_no9傳送時間: 20/11/2004 11:08
我地不愧為聯賽之王, 杯賽魚腩~~~~
有冇人發現對手同上屆唔同o既地方呀? 勁左咁多; 係咪真係大換血呀? 果d茅材係咪冇踢呀?

推薦 留言 7 / 8 的問題討論
寄件者: 希比昌傳送時間: 20/11/2004 17:10
亞骨, thx!!!
我因為行毅行傷左個膝頭側邊條根, 今次踢波時可能斬得太多死球, 速親個舊患, 都幾痛下, 用唔到力!!

我諗我可能要休息多一段時間唔錫得波住, 因我有點擔心, 一個月到啦我估!! 各位隊友, 您地要努力d, 踢mine我果份啦!!

推薦 留言 8 / 8 的問題討論
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 21/11/2004 11:56
ok la
咁你好好休息下.... 你個位... 有周恩同阿Ken 同文龍