登記成會員
搜索
查看: 13187|回復: 1

2004年10月24日 馬鞍山仿真草- - -對 Ricci (聯賽)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

比賽日期24/10/2004
對手Ricci (聯賽)
地點馬鞍山仿真草
比數和 1:1
己隊入球者阿昌(55')
比賽精華上半場初段己有多次有威脅攻門,但在十分鐘左右後防一次嚴重失誤被對手笠入領先及後己隊全力返璞全場共有廿多次攻門下最後僅由阿昌以一記罰球追平未致全失三分
紅/黃牌
最佳球員

出場陣容: 守門員:                          阿俊
                  後防(左至右): 陳明, 阿政, 阿昌, 琦仔
                  中場(左至右): 燒雞, 阿邦, 阿細, 阿骨
                  前鋒:                         阿慈, Alex

其他球員: 周欣,阿狗,Sam
打氣: Gray
推薦 留言 2 / 8 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 24/10/2004 23:46
後防再度犯同上嚴重錯失導致球隊先落後及後全力反擊但把握力未有太大改善下僅以罰球追平未至全失三分.

對手踢法平庸只有大腳向前給高大中鋒作二傳攻門但再次輸自己感到非常不值已經不只一次提醒真的希望不要再錯.

推薦 留言 3 / 8 的問題討論
寄件者: 希比昌傳送時間: 25/10/2004 13:28
sorry, 亞正, 回傳果球我要負上責任, 輸得唔應該, 後防真係唔穩, 其一, 我上得前, 因為我地攻得都好急, 中場唔夠人, 但我應該叫佢地返黎!!

不過兩亦都好急.............有d波過唔到中場或斷覽, 咁我自己都追唔到!!

亞正, 您亦有需要改善既地方, 因為有時我地太過急進, 甩左位, 您叫得唔夠.................可以叫得大聲d............特別係叫我, 因為中堅個位有時前面好多人或會好空虛, 有時都唔知幫定唔幫!!!

不過去到中後段, 您上左去, 兩亦應該要留意, 有時企d位要入返中間d, 咁樣可以隨時support到中間, 當時陳明走個位太偏啦, 個波係右邊撞緊, 佢個位冇乜人參與緊, 應該要偏回中間做support!!

推薦 留言 4 / 8 的問題討論
寄件者: 005ching傳送時間: 26/10/2004 8:04
希比昌,

多謝妳0既提醒,我會多加留意此點!大家一齊繼續努力減少失球!

推薦 留言 5 / 8 的問題討論
寄件者: 希比昌傳送時間: 26/10/2004 12:58
Yeah..................!!
We are a team!!!

推薦 留言 6 / 8 的問題討論
寄件者: Avril0805傳送時間: 29/10/2004 22:48
陳明收到la........總之大家多D出聲!!!!互相補位la....~~~~~

推薦 留言 7 / 8 的問題討論
寄件者: 三都主Alex傳送時間: 5/11/2004 13:05
選 MVP - 阿邦

推薦 留言 8 / 8 的問題討論
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 5/11/2004 13:28
我選阿骨...