登記成會員
搜索
查看: 3675|回復: 6

新版小問題

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Screen shot 2011-06-06 at 下午03.48.03.png
在搜索畫面中,仍是「Discuz!」的logo,同埋現在的「查看新帖」功能比以前爛很多
不知道有沒有改善的方法
得,我會改改佢

新版未完全完成,有 d 嘢仲改緊,而先 2 日屋企上唔到網,所以工作停頓了。
Screen shot 2011-06-07 at 下午05.32.50.png

為何呢個 2﹣6﹣2011 一直陰魂不散…
search 的 logo 已改,而今晚改了一 d icon 及 graphic

大笪地 portal 已可用,你可以選一 d 好嘅 post ,然後 "生成文章",就會自動響 portal 出現。

整個 website 有好多部分係藍色,我研究緊點樣變做橙色,雖然我知係由 CSS 控制,但未搵到邊個 CSS file....

Facebook "Like" 方面都測試中。
唔該哂! 內容我會努力去豐富佢
版面就靠你了
而 search 方面,search 範圍選項收咗響右上角,不過我會研究吓點樣 customize search results

而 d 簡體字都會變番做香港字及香港風格 -- 例如 "討論區" ,不是 "論壇"... 回覆 ,不是 回復

Screen shot 2011-06-08 at 12.31.43 AM.jpg