登記成會員
搜索
查看: 9551|回復: 8

2004年5月30日 --對科域 (銀牌)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

龍門: Homan
後衛: (由左至右) Dicky, 骨, 細, 樊潤
中場: 榮, 邦, 強, 家輝
前鋒: 燒雞, Alex
後備: Ken
寄件者: 005ching傳送時間: 31/5/2004 1:57
卡富芝屎,

真0系辛苦晒出場既隊友,我0地連勝0左幾多場賽事呀?0系咪決定0左要做雙料冠軍才收手....呀唔0系收咧才對! 繼續努力呀唔好比佢停........
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 31/5/2004 1:58
咁即係結果如何?! 好似好唔夠人咁喎!
寄件者: 005ching傳送時間: 31/5/2004 2:11
打什肥佬,

唔夠人,唔夠熱身及無波係我0地既GD特色...唔駛大驚少怪!
冠軍領隊帶領下勝2:1進入最後八強

寄件者: 十六號仔Homan傳送時間: 31/5/2004 2:21
兩隊都在僅僅夠出場人數下開波。
上半場基本上我隊控制戰局,大約十分鐘左右,燒雞在對方禁區中路頂接應好似係阿邦的右路地波傳球,後「足爭」一讓,將球傳到左路的阿榮,後者輕鬆單刀射入。
完上半場前好似都係阿邦直線傳與好似係Alex小禁區射入,我隊輕鬆領先2:0完上半場。
下半場對方加強攻勢,戰至中段,對方於禁區頂得到一個罰球,皮球曲墜籠門右上方死角彈出,被對方輕鬆補中。
及後對方攻勢更見銳利,先有兩次二三十碼的命射不入;到臨完場前,一次反擊,對方前鋒右路六碼區外對出狂抽又被Homan擋出。
GD力保2:1之戰果完場。

小弟久休復出,自己幾滿意啦…
大家點睇先?
今仗最佳我選燒雞,個後「足爭」真係可以話妙到毫癲。
寄件者: 打什肥佬傳送時間: 31/5/2004 11:51
多謝大家!
我地重有得踢! haha....我地係唔出full team 下打敗左聯賽第四....下一場我地對聯賽第三.... win 埋再對第二..... 我地要努力. 一於就做雙冠王王王王王王!!!!!
寄件者: Avril0805傳送時間: 31/5/2004 13:32
陳明呀...見到各位咁努力比賽我好感動!!!!! 最慘自己工作好忙. 想踢都唔得!!!! 下次我Book場.,定係另一隊Book 呀???早D通知大家時間啦!!
雙料冠軍在望........
寄件者: 卡富芝屎傳送時間: 1/6/2004 23:59
阿政, 計晒所有賽事, 我隊連贏了七場之多, 如果只睇聯賽, 我隊有十一場不敗佳績, 成績驕人... 就唔好比佢停, 試o下做雙冠王o既滋味啦...
寄件者: monsterchik傳送時間: 4/6/2004 14:30
有些資料更正:完上半場前確係阿邦直線傳球,燒雞後上於小禁區射入,當時,alex在左手邊走位,拉開了對方兩名守衛。