登記成會員
搜索
查看: 6644|回復: 7

[出售] 全新 2010 Burton Focus Pack (美國版)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

找不到有型又實用的背包!!你找對了!
最新款開箱摄影背包,潮人龍友必備。70-200f2.8可連hood直入。全防水超輕,備可拆背部支架,可拆獨立內胆及腳架側袋 。現售: HK$2150
詳情參考官綱 burton.com/mens-bags-luggage-packs-focus-pack/236552,default,pd.html

未見過呢個牌子,唔知邊度有實物睇?
Burton 是美國第一大牌,全香港都無!是搭朋友寄來的。
請自己看官網!! Burton.com
哈迪斯當年都係話自已全美三大快餐店......

不過二千幾好似貴咗 d,大笪地會員有冇 discount?
現金交收平$100,你自已上網check下就知佢咩料,你唔識我都無計?!咁籐原浩idiom你知唔知?idiom都是burton廠的,我都有idiom的袋同jacket。
只要係好那愁冇人要,查實籐原浩用過與否真係冇感覺,水禾田用過的我有興趣
我唔係潮人,又唔係龍友,即係唔用得,拜拜.
回復 7# willywong

你只係中出