登記成會員
搜索
查看: 5939|回復: 8

[出售] Sennheiser HD25-1-II

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Sennheiser HD25-1-II 行貸2010年6月購入齊單盒配件, 因升級所以放售, 有意請P.M.,ths!

呢個headphone幾錢?可PM小弟嘛?
P.M. 咗,要就回覆
P.M. 咗,要就回覆
c_Foo 發表於 30-11-2010 05:25 PM

係咪要現金同不設找贖先 ?
總之就一手交錢一手交貨, 咁大個人唔好咁肉酸話冇散紙阿之阿左, 出嚟行欠人要還, 口唔講都係個心度浮下沈下洗不去, 出嚟做咗幾廿年人唔好買野都要人教, 做個真正的叻仔吧
總之就一手交錢一手交貨, 咁大個人唔好咁肉酸話冇散紙阿之阿左, 出嚟行欠人要還, 口唔講都係個心度浮下沈下 ...
c_Foo 發表於 1-12-2010 01:19 AM

我可唔可以講左話要, 轉頭又話唔要,又或者等下個月尾再約交收..... 跟住再遲到,冇帶錢,你吹我唔脹咁架 ?
咁樣真係比個叻你, 冇帶錢八達通 DiU 吓好冇, 欠人就是欠人, 你冇心我記得, 再講多次反得過嚟是道理!!!

口講仁義係白話, 身體力行才是真 !

不過呢個世界變哂喇, 正所謂認真便輸鳥, 只怪自己老, 只怪自己對錢太認真
而家原來興咁交易~
帶眼識人呀細佬,受人欣慰你估唔駛還呀 !! caution !!