登記成會員
搜索
查看: 4840|回復: 4

按摩椅開箱文

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

前排買開雪櫃洗衣機,順手買多張按摩椅。呢隻 OSIM 林志玲做緊五千頭,以依家拿起手都四、五萬嘅按摩椅嚟講,價錢幾 ok。

除 OSIM 外,早前憑信用咭積分本可換一張 OXO 腳部按摩機,不過去陳列室試過後發覺 OXO 嘅造工及按起上嚟嘅感覺都同 OSIM 差好遠,而且用開果張 OSIM 都用咗差唔多八年仍未打柴,所以貴少少都買番 OSIM。

本來想買腳部按摩機,但腳部按摩機要四千幾,不如多一千,有埋按腰及大腿功能。而呢張椅嘅設計特色係細,腳部可以收埋,平時就係一張梳化,非常慳位。

老虎紋係跟機送嘅套,有四個款。

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
c_Foo + 2 Wah ~~ 野性我鐘意 !

查看全部評分

相比起按摩機,都係真人按摩舒服D,多謝ALEX!
相比起按摩機,都係真人按摩舒服D,多謝ALEX!
hongdonald 發表於 2010-9-16 22:44

唔該你講嘢講清楚D, 咪令人產誤會! I'm not Gay
回復 1# egg_studio

嘩!豹紋咁wild!
回復 3# alexphoto

咁你地快D解釋清楚,點解hongdonald兄要「多謝ALEX」啦!