登記成會員
搜索
查看: 11400|回復: 15

wargame 室外及室內場市價??

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

版主,因工作關係,遲 d 計劃舉辦 war game 活動,請問室外及室內場(器材全包)市價約幾多一位?有乜野場好介紹?假如唔方便開名可 PM 我。

約 30-40 人,未決定室外及室內場。Thanks~~
一般來講..夏天打室內會好d...因為室外多蚊..熱..
價錢就大約係如下:
室外
250-350每位 包來回交通(旺角上車) 包裝備(槍,面罩同埋2000至3000粒bb彈) 包午餐.
150-200每位 包來回交通(旺角上車)  包午餐.
自己入去唔跟車多數平30
時間由早九時至下午五時

室內
約250每位 包裝備(槍,面罩同埋2000至3000粒bb彈)
150-180每位 乜都唔包
時間任擇

室外recomment既場地
田夫仔 (一定要跟車入)
W28

室內
PMC
CLASSIC ARMY

如果你星期日搞我都想join呢.
係學校搞課外活動,所以如果你想玩就另外搞一次,反正我都好多年冇玩過。
係學校搞課外活動,所以如果你想玩就另外搞一次,反正我都好多年冇玩過。 ...
egg_studio 發表於 26-8-2010 03:28 AM

噤好啦..下次先啦 .

S-3 War Game -- 元朗荔枝山莊

呢間 ok 嗎? ok 我地應該 book 呢間。
S-3 War Game -- 元朗荔枝山莊

呢間 ok 嗎? ok 我地應該 book 呢間。
egg_studio 發表於 24-9-2010 10:17 AM

比較差....唔好去依間
咁有乜好介紹?
蛇3好Q流架!
你係咪一定要自駕入?
如果唔係..我會建議 田夫仔
打完game就糖水飲....以前....依家唔知仲有無.
田夫仔
http://traininghk.hk/
我以前成日去.
地方大...個個場都唔洗行噤遠.
回復 9# willywong

agree
田夫仔

我以前成日去.
地方大...個個場都唔洗行噤遠.
devilzero 發表於 29-9-2010 04:26 PM

yes, 田夫仔, 佢地啲帶隊幾好架,有位叫青蛙sir, 另外一位叫高佬,你帶學生去,一定學到嘢!
我N年前去過幾次
yes, 田夫仔, 佢地啲帶隊幾好架,有位叫青蛙sir, 另外一位叫高佬,你帶學生去,一定學到嘢!
我N年前去 ...
willywong 發表於 29-9-2010 04:49 PM

高sir = 高佬係個度老細..
我都覺得佢地比較好.其他收費場無噤好態度.因為多數搵d後生仔帶.
Thanks, 我係帶學校團,唔係自駕。

高佬個場 N 年前我都去過 (同 Willy去),不過印象唔太深。既然大家都認為 ok,咁就轉去田夫仔。
田夫仔要拎禁區紙.