登記成會員
搜索
查看: 4732|回復: 11

TEVA Kayak n Run Deep Water Bay Jul 31

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

Homan 係咪玩?係我就報名。

其他會員有興趣請睇睇:

Race 4 - Deep Water Bay, HK Island - Sat July 31, 2010 - 8am start -

7am - July 31 Deep Water Bay race day registration for pick up of race number & shirt & luggage checkin
8am - START (60 kayak race start is something you want to witness !!!)

4 km kayak +  6 km trail run

費用每隊 (二人) $700
唔係!果日保險盃決賽… 剛剛收到通知…
咁就繼續誠徵隊友了
有一個可能,我地入唔到決賽… 因為來緊星期六係4強~
暫時名額仲有 15 隊,但 AAE d 比賽次次都 full,我一路等你出局一路徵隊友啦。
徵咗隊友啦~~~
邊個同你組隊呀? 識唔識? 我今日4強賽啦
係越南越野賽一位跑 50km 攞獎牌跑手,不過佢未玩過 Kayak

2-Peak 好似就嚟報名,今年參唔參加?我當毅行訓練,所以一定玩。
2-peak簡直爆呀…
爆都玩,如果唔係點 Dash20?
明早我可以來影相, 請問When&Where?
回覆 11# alexphoto

6:30到小弟家樓下等KAY WONG車~