登記成會員
搜索
查看: 8269|回復: 15

[出售] 隔離網Canon 1D2 4萬快門一手機 $7800 有買趁手!

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

<<canon 1D2 (已減價錢)>>

出售CANON 1D2, 一手機, 快門約4萬左右
少花, 如CANON字附近, 直倒快門,不合完美人士

85%NEW, 一切正常, 冇死/光點

全套有盒有單,兩電

現售HK$7800

有興趣朋友請洽談, 謝謝

2010-7-3 11:02 AM

2010-7-3 11:01 AM

咁平?我今日咁 arm 睇過二手機,1D2 極新淨仲標緊一萬。(不過快門幾多就未留意)
回覆 2# egg_studio

我都想放左部1D3 woh.. 有冇有心人有興趣??
回覆 3# sunnyslhf

放前借來玩玩啊…
我又玩
1D3 幾錢?啱價可諗諗
回覆 6# c_Foo

你出個合理價錢比我諗諗啦..
借咗比我地測試先出到合理價錢,借得越耐,測試越深入,價錢越合理。
樓上離題…要扣分啵…
扣佢分囉,開齋做多次R7事件(不過做之前我地齊齊"升上"甲組先)
樓上由 1D3 開始,全部人都離題喎,不過根據 R7 事件,警告 / 勸喻後再繼續離題先扣分㗎嘛。

所以 Sun 兄你賣機就另開 post 啦~~

同埋 C_Foo 已經係 "波神", 已經係神枱。你想上 "甲組" 即係 downgrade 喎。
回覆 11# egg_studio

一早開左,沒人理

http://photomarket.hk/viewthread.php?tid=2534&extra=page%3D1
回覆 12# sunnyslhf

要間中推下先得架嘛~ 大笪地一日有咁多有趣的post,唔push下大家會miss左的~~
我都想換3仔

之但係要放左7D + 17-55 先有錢
回覆 14# siubi09

放幾多??
不如sunnylhf同siubi來過大交換~
7D+17﹣55+$2~3000 應該可以交換到1D3了~
不過,玩過1仔真係好難再對X0D有興趣…