登記成會員
搜索
查看: 4595|回復: 3

深圳車展 2010 -- 汽車篇

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

如要睇請看另 post http://www.photomarket.hk/viewthread.php?tid=2749&;rpid=20451&ordertype=0&page=1#pid20451

攝影條件: d 龍友去晒影女,而我對家庭車、四門車興趣不大,所以相對影女,影車可以慢慢影 (但其實都好多人)。此外,香港通街都見果 d 車又係唔駛睇。

通天奇兵 -- 70後有冇印象?雖然唔同色。

呢架 "London Taxi" 就係早前話會引進香港做的士嘅吉利 TX4,唔知最後會唔會成事呢?實地觀察,TX4 前排非常狹窄,但後排闊到可以伸直雙腳,但不連司機只可載三人,唔知香港的士乘客習唔習慣呢?

連 XLR 都打入大陸市場了,但有多少人懂欣賞呢?

Benz Mountain Bike,但近看下造工好差,如果唔理品牌,此車只值 6-7K。原裝配上幼呔、腳雞,跟本唔係比越野用。

Benz 的 city bike

Nissan Teana 係我個人欣賞的四門車

上年車展嘅 Nissan GTR 解模車 -- 今年又見面了 (証明日產冇新跑車出過)

同樣情況亦出現響 Mazda -- 又係上年嘅 Miata -- 不過響香港街上見到舊款多過新款,可能舊款保值能力強 d 。

想睇多 d 就到 http://eggstudio.com/gallery/main.php?g2_itemId=13684&;g2_page=2
上左鏡啵… 樓主~
唔緊要,我老婆都上咗呀
回覆 3# egg_studio

係啵… 一時醒唔起以為佢係車模~~