登記成會員
搜索
查看: 5983|回復: 6

[出售] UE 10PRO 耳機有保養

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

UE 10PRO 90%new 齊單盒有保養,有興趣請 E-mail : xxxxxxxxx
CM耳機嗎?
買后點CM都得。
唔好公開 email 呀,用 PM 啦~~
回覆 4# egg_studio

Ths, 但點解唔好公開 email, d 人會做咩, 唔明?
簡單 d 講就係 send d spam / 病毒/ 木馬比你

複雜少少就可以用你 email 黎 send d spam / 病毒/ 木馬比其他人 (有方法可以唔駛知你 password 就可以用你 email send 嘢比人 -- 有興趣做壞事可教你),技術上免費嘅 webmail, 例如 Yahoo, Hotmail, Gmail 等最容易做到又好難比人查到。(ISP 比你果個 email 一樣容易做到但好易比人查到, 所以 d 壞人好少用 ISP email (例如 netvigator.com) 做壞事。

再複雜少少就可以憑你 email 查到你個人資料,碌你信用 card......

如果你響自己 profit ("個人中心") show email 就安全少少,因為大笪地 (一般其他 forum 都會咁做) 每日會自動、主動地將 d post upload 上 Google 及百度,即係post 入面個 email 都會上咗 search engines

所以 Internet 及一般 forum 都唔比響 post 入面 show 個人資料,安全係其中一個考慮。
吓!原來咁大劑,完全受教,ths egg_studio !