登記成會員
搜索
查看: 3185|回復: 3

某討論區車神戰車

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

轉載自某討論區: (但睇落同 R7 戰車有幾分相似 )

全車順暢(車輕身,豆過原廠p8就知),好去,自己可能腳力不佳,已輕易去到4x~50km/h,全車零件新換(轉波系統只有一個月貨仔,只出車一次), 只係車架有正常既使用痕跡,平時有落油保養,清潔車身
再送埋舊件(原廠11-32t 飛輪,105鏈,SORA 波腳),原廠車袋(好新)
因想換rb故放售,$3000.有意請pm

全車零件新換 <-- 呢樣可圈可點 ......

講開又講,上次青公團集合前,如果大家有印象,我放工後同老婆食飯,再返屋企出車。

響火車站等我老婆時,附近有班"應該"係某討論區車神車隊,主力係 d 大改摺車 + solar 車系。咁我走近 d 聽吓人地吹水,佢地響度一路㩒咪表一路講上次響邊度邊度踩到過 60 (佢地冇講乜嘢單位) ,今晚試吓爆 70 ...... 我都想見識下。
賤格喔~~ egg_studio 兄都會止 discuss,仲要搵到咁正既猛料,小弟建議立即買下,即可享受 50km/h 之快感
咁我都會 CD rom 下某討論區汽車版㗎,另外見 R7 出 post 講時下 d 細路仔,咪即係上某討論睇下 R7 賣緊乜嘢車。
回覆 1# egg_studio

非場地比賽單車都可以去到並保持70km/h?我真係好有懷疑。若果不幸炒一次車都可以即刻送入大酒店了...