登記成會員
搜索
查看: 4595|回復: 8

CAAD9 Frame 2009

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

飛球有白色 caad9 2009 車架 $5,400,而家部 Merida size 係 48,心動心動

飛球服務真抵讚,免費同我 fit size,仲分別比我試 52 同 54 caad9 成車,專業服務,比個叻佢 !
飛球終於減價了
咁快又換車
不過你個 905 架有強大承接力,你賣番出去都值番錢,可以幫補吓 CAAD9。

溫馨提示:記得前叉預番 d 位,最多加多幾個介子 (我都唔知果個叫乜名) ,唔好鋸咁盡。
係個車架,架換架,而家考慮中
不過你個 905 架有強大承接力,你賣番出去都值番錢,可以幫補吓 CAAD9。

溫馨提示:記得前叉預番 d 位,最 ...
egg_studio 發表於 11-5-2010 03:02 PM

你邊到聽d 流料番來
你覺得買車送架既車架會值$嗎?
有托接力! 點會無? 差在值唔值錢之嘛!
賣得一蚊得一蚊,一蚊可救好多人!

況且而家爭札緊買唔買......

買 - 就有架合身車架舒適 D。
唔買 - 就係部好很抵玩既 RB。

就上星期踩完青公踩足60km,身體狀況良好,係小腿酸軟因少踩,而家覺得五千幾買個舒服又未係好時候,CAAD9 2009係非常吸引(因為2010款用BB30而車架冇特價,據稱2011年款唔會寫 MADE IN USA)新架我又唔太信比舊架好去多30%,始終七成人,而家飛球幫我HOLD緊,真係人生交叉點......點?
回覆 6# hongdonald

當然有啦,你試下放過 901 車架都有人要㗎,何況 C_Foo 架 905 架係平價買 tim.

註: 前排有 fd 賣咗個 901 架,$1000 成交

買賣二手雙方睇價錢,價錢合理點會賣唔出?

(做人虛心 d ..... 講真,你咪一樣買咗你架"戰車"......)