登記成會員
搜索
查看: 6455|回復: 16

Canon 1D MarkIII 1D3 (90% 新)

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

1D Mark3  ﹣ 17500
行貨,藍點
03/08 購買, 90%新, 沒單
齊盒, 配件, 保用証,
原廠電,
長放防潮箱,
快門小過20000
齊配件,盒,得原裝一舊電..
想買既朋友,請你留電話同名比我.

PUSH PUSH 十卜十卜
你打「SOLD」D人以為你賣左啦…
不如你影張相 upload 上嚟 (唔好用官方相),話晒二手嘢睇相先最實際,唔係我地都唔知邊幫你 push 。
已改內容同post左張相了..
Sunny,如果無人買,每一個月放在我家就比$500你,如果兩年內賣得出就比番我比過的錢我,直到兩年後都無人買就留在我家啦~
回復 6# Homan

你數口都幾精
這在會計學上是有名堂的,通常業主租比租客的機器都是特制,總租金這過物件的90%價值
會唔會計我唔識, 反得轉才是道理
簡單d講即係等於逆權侵佔, 好似某某人長期放架單車係我個倉, 我遲早據為己有
回復 10# alexphoto

好似係個單車主人會霸左你個倉嘅機會多D......
回復 10# alexphoto

放心,我會好快攞返用 hehe..
回復 6# Homan

不如你快D幫我要左佢, 你要,就平D比你, 甘我又有錢買 1D4
回復 13# sunnyslhf

Sunny,如果無人買,每一個月放在我家就比$500你,如果兩年內賣得出就比番我比過的錢我,直到兩年後都無人 ...
Homan 發表於 17-8-2010 01:41 AM

我話左要架啦~
假如可以 $500 分期 1D4 咪唔使斎吹囉
I find that this is call "Finance Lease"
From HKAS17
長租長有,好似之前單新聞, 租屋租到成個單位擁有。Good ha!!!