登記成會員
搜索
查看: 4731|回復: 7

咁都值$4000…

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

nikon d300

價錢 :HK$4000

職業水貨機

快們166529

閃光燈不閃和彈了去來,不能蓋回原位

LED MON 爆左,機頂LED也壞了,無野睇

跌過落地多次,機身變了形和有小裂口

鎖鏡頭的按掣壞了,要帶硬物力壓掣位才能換鐘頭

光圈輪盤碎了,只能用 F16,在戶外陽光下可以影到相

雖然有小問題,我開價$4000,當傻瓜機都抵

對這個物品的查詢:

問題:  Too crazy, HK$4000, I think nobody will buy thedummy, 2003chan

[2010-04-29 16:43:12]

問題:
勁啊師兄, 4000元呢個價都出得, 我睇300元買回家當係1:1模型都仲得既. 好似你話齋, 唔打得都睇得丫麻 jasonarea

[2010-04-29 15:37:28]

問題:
【購買意欲極高】$4000買部垃圾不如買部傻瓜機G11有找 ssskamto

[2010-04-29 15:22:36]

問題:
【購買意欲極高】想請問有冇問過CS 整返大約要幾錢呀?? m45chan

[2010-04-29 10:53:52]

答案:
佢叫我晤好整,貴過買部新. adaadaada

[2010-04-29 11:00:09]

問題:
【購買意欲極高】有冇相可以睇睇, 好有興趣!!! L.coholic

[2010-04-29 09:41:21]

問題:
【購買意欲極高】請問係唔係 look 過落山呀??  點會傷得咁緊要嫁?? SiuluenChan

[2010-04-29 09:07:18]

問題:
加多小小買部D90好過taitan23

[2010-04-29 08:59:50]

答案:
如果是職業的攝影師就不會買D90,晤好講話架D300影到相,就算架機得個樣,一部是D300,一部是D90,一齊舉起,D人會望邊部 adaadaada

[2010-04-29 10:17:34]

真係80歲未死都有新聞啦

室外F16.....點當傻瓜機用

當人傻瓜咩
睇唔到張相, 請修正
>> SiuPi 兄,你復活啦? F16影太陽都OK架!

>> aaroncslee兄,無相架... 不如我留言叫佢SEND比我睇睇...
不是Homan自己放嗎? XDDD
真係好有興趣睇下咩樣,
請問呢段野邊度睇返黎既呢?
DXFEXXR 囉...
好多人放二手果度呢~~
如果我私人放,我放在交易區了~~

大笪地交易區好野來的呀!
http://photomarket.hk/forumdisplay.php?fid=27
我一直都係到
約條友出嚟睇過值唔值?

咁我部 EOS-10D 應該值 $6000