登記成會員
搜索
查看: 4723|回復: 8

TAOBAO買SHIMANO 件

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

問過賣家,一SET大約2100人仔,唔知內地會唔會有SHIMANO 假野..

http://item.taobao.com/auction/i ... 03cf8da2ed5c173.htm
另外想問問
咩叫電子波手?
大陸野當面交收都可移型換影,小心因小失大!
祝你好運~~

買咗都未必啱你架 "戰車" 用...... 買番條原裝 bar 好過啦。

人地寫明:

库存随身变化,所以能提供的具体规格请询问店主,规格不一定和照片里的相同

要知抵唔抵,請 search 舊 post
昨日個sales 又啟發左我,我應該走去換鈴先..
成鈴 20"既有邊隻推薦?
係咁出去睇當然有啟發,成軨當然買Cycle7,級數絕配唔在講,至緊要名都配埋,咦咦...個五行好夾,成為埋單$2500
昨日個sales 又啟發左我,我應該走去換鈴先..
成鈴 20"既有邊隻推薦?
hongdonald 發表於 21-4-2010 08:30 AM

好! 我期待你復出+新車同我架16速Archer 大戰!
好! 我期待你復出+新車同我架16速Archer 大戰!
Homan 發表於 21-4-2010 12:12 PM

唔通你就係車手A?
車手A 與否不重要,重點係 >> 要贏人先要贏自己