登記成會員
搜索
查看: 5311|回復: 15

復活節camping

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

好耐冇攪camp, d 營同d cook set就黎發霉, 所以想係一連幾日的復活節假攪番次camp
3,4&5號, 大家點睇? 地點為:
1.西貢大灣
2.大嶼山狗嶺涌
3.烏蛟騰三椏涌
4.西貢嶂上
請大家投票!
邊個會arm新手多d
仲有我一D裝備都冇
I'm in Wuhan now. But I'll be back tonight!
I wanna go camping n bike, so can we camping on 2/4-3/4?
回覆 3# Homan
武漢都上到攝影大笪地, 勁!竟然冇俾大陸封鎖, 你快d響大陸向d同胞宣傳下
有所不知,大笪地係大陸十大網站之一,國家推荐網站嚟,認真的 ~~
呵呵…
我回來了!
4個地方我都去過,最like都係大灣,仲可以出埋咀添…
Bike camp 認真的
回覆 4# alexphoto

大陸唔係乜嘢 website 都封殺的,除非有 d 搞搞震嘅內容,或者個 domain 衰 <-- 例如呢度某位會員,佢個 domain / website 有 d "日報 / daily " ,比"長城"以為係某份反共報紙,比人封殺咗......
如果bike camp就大嶼山,我地去過果個啦。
咁即係邊度?
頂,bike camp個idea好正,但係我冇份去
咁我同你交換,我去潛水,你去 bike camp
回覆 11# Homan

漁護署網頁:http://www.afcd.gov.hk/tc_chi/country/cou_vis/cou_vis_cam/cou_vis_cam_cam/cou_vis_cam_cam_32.html

按下圖DOWNLOAD地圖~

但睇相好似冇乜景喎, 如果bike camp就大嶼山的南山營地或十朗營地,係正條單車俓旁
唔緊要. 最緊要係BIKE可以到,同埋無BIKE要行的都有風景~
alexphoto兄,你行定係飛呀?