登記成會員
搜索
查看: 5799|回復: 5

Dahon Jane 開光 + 超牛 iPhone MotionX GPS

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

昨晚終於新車開光, 原想係屋企附近的海濱公園走走, 但興奮過度踩至蝴蝶邨, 有 d 肚餓便去 7-Eleven 補給, 吃飽果然人都醒 d, 突然間諗起 iPhone MotionX GPS, 開過 GPS 便開始回程, MotionX GPS 版面簡單, 可顯示行車時間, 總里數, 當時, 平均及最高車速, 而按下頁可顯示已走的路線圖, 準確與否下回分解, 但可以講暫時忘記購買車速錶的念頭, 而家物色緊 iPhone 單車架, 今日搵過多處店舖未有該類產品 (莫非 iPhone 人唔會踩車嗎?)

蝴蝶邨 7-Eleven 前留影

MotionX GPS 主畫面

路線圖顯示
正… 明天C_FOO記得試下…
一定會試, 好想買個 iPhone 單車架, 搵到呢個, 送比我都唔敢用

iPhone holder.jpg
咁牙煙..
部iphone 貴過部單車啊,cfoo
小心抄車,因為有時掛住睇部 iPhone 會出事
回覆 5# willywong

一時睇住 d 美女圖全身發硬, 抄車事必進行