登記成會員
搜索
查看: 4283|回復: 4

Pre 開箱文 -- Fetish Penna 車架

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

呢排前前後後都行均九龍新界 d 單車鋪,有睇過新架舊架(倉底貨)及二手,想搵個款式唔太浮誇 (唔想好似 d 3T 架咁 "流體力學" )、唔太貴、唔太重,另外一定要白色,為咗襯番我套 "古典" Shimano Sante 件及深灰 105 ,又唔容易撞款...... 十萬個要求,但得幾千蚊 budget......

結果響外國某拍賣網站買咗個 Fetish 車架, model : Penna,係鋁加碳頭叉,報稱重量 1456 g,內置 headset + FSA BB, 又慳番筆..... Fetish 係好冷門牌子,美國製,響香港 (甚至響美國) 都好難撞款。

先睇住賣家的相...... 到收到果架時再 post 開箱文及轉架手術相。

Cool ~~ 奇待裝車及試用報告
係唔係在「依悲」?
似乎呢個「單車世界」版好旺,個個就黎有「車」階級
回覆 4# willywong

"唓"乜你咁講架,人地怕羞喔