登記成會員
搜索
查看: 5714|回復: 14

火都黎埋

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

今天收到掃黃祖電話..話佢班朋友想再約海洋踢翻場..我話好吖..不過呢月爆期..下個月搵場踢比我地報仇啦..跟住掃黃祖就話佢班朋友最鍾意搵成日輸比佢地嘅對手踢..!!..我吖..此時此刻真係火都黎撚埋..!!..如果有機會再踢..我要佢地以後都唔撚敢再搵我地..!!
拎定士巴拿收埋係條波褲到la..
回覆 2# hongdonald

香當奴兄:難道你都有丁點兒扯火嗎..??
回覆 3# ahtam

佢丁點兒扯就有,火就未出…
"...最鍾意搵成日輸比佢地嘅對手踢..."

乜「成日輸比佢地」咩?

我已準備就緒迎戰!

回覆 5# hurricane

我屌撚7你呀...!!...
呢句是"幻想將來完成式"..英文叫"Future Perfect Dreaming Tense"
用在這裡的意思是意味著海洋踢十次都會輸九次...!!
唔撚扯火就真係低9能...!!...pkpkpkpk
回覆 6# 朗拿達仔

淫達仔兄:多謝你呢團欲望之火..請把這小火種燃點在你宏大的火炬上..傳給其他海洋7碌..喚醒他們的心靈..!!
But..如果再踢都會是踢7點..踢細場..到時我會改變戰略..!!..指日可待..!!
什麼小火...大火呀! 仆街! 出火我就識! 成班撚樣只係得性慾望之火! 喚醒既只係佢地碌撚! 惡搞!
"...最鍾意搵成日輸比佢地嘅對手踢..."

乜「成日輸比佢地」咩?

[middlefin ...
hurricane 發表於 12-3-2010 10:15 PM

又輸一場啦... pkpkpkpk
下個月再黎一次,養精發射,應該擊倒佢地
諗諗吓啲火又黎.. ..!!..一個細場、一種簡單嘅進攻模式(大腳吊個波上黎)... ..就是海洋嘅死穴..?? ...  
"大腳吊個波上黎"嘅踢法幾進取,但點解會輸呢?
"大腳吊個波上黎"嘅踢法幾進取,但點解會輸呢?
egg_studio 發表於 10-4-2010 09:10 PM

Sorry..呀震蛋兄..是對手用"大腳吊個波上黎"嘅踢法來攻陷海洋大門..!!
雖然我們當晚已經用意大利嘅"十字聯防"...但都是敗北...!!