登記成會員
搜索
樓主: ahtam

1月份賽程

友誼大戰一觸即發! 路透社透露: 龍堡中場"老鬼"為左呢場比賽, 連續一星期到摩士球場特訓, 由最初100磅急增至101磅, 目的顯然易見! 另中場大將"基哥"連續培訓幾近1小時(係屋企), 實在另人驚嘆! 海洋方面, 主席阿譚排4-4-2陣, 目的就係打多對手4個人, 增強勝算, 阿順細佬已無事能夠勃起, 而tracy, 28, 雄有微傷, 估計仍可上陣! 綜合所有分析, 這場大戰一定精彩萬分 (非洲167台, 剛果169台,衛星現場直播)
朗[:29:] 七仔你要劏雞還神呀,我今晚嚟吾倒呀,昨天瀑布賽事途中整倒背脊中椎神經,令到血管壁閉塞,再加上有小許肌肉壞死現象,令致扯旗困難,所以今次放你一馬啦! (冇錢乘淫抬28臺偷偷轉播)
今日破左最多入球記錄
原帖由 joe 於 2009-1-7 00:46 發表 今日破左最多入球記錄
兩個Keeper都破左最多失球記錄

回復 23# 的帖子

我排呢個4.4.2陣式不是打多對手4個人... 而係呢個陣式有2個前鋒,4個後衛,4個後備..
我屌撚7你呀肥西.!!..你喺屋企睇非洲167台和剛果169台直播呀...??....pkpkpk
這場峰迴路轉既戰事, 入球之多, 可以用一個字形容!........假! 不過無論如何, 都係一場好好玩既賽事, 謝! 各海洋隊員
原帖由 朗拿達仔 於 2009-1-7 01:45 發表 這場峰迴路轉既戰事, 入球之多, 可以用一個字形容!........假! 不過無論如何, 都係一場好好玩既賽事, 謝! 各海洋隊員
通常啲告別賽都係好好玩同好撚假... 唔使咁撚客氣講多謝...班pk會好唔撚慣... 成個網站我都搵唔到"多謝"呢兩個字... 記住...我地係"以球罵友,以德插人"...!!!
哦! 主席! 完全明白晒, 謝謝海洋成班撚樣!

回復 24# 的帖子

亞肥! 駛唔駛叫大口幫你一把, 佢應該能夠解決你出現既困難!

回復 32# 的帖子

系呢个討論區,叫我做肥輝 、肥西 、死矮仔 、冬瓜和肥西西呀 !亞肥另有其巴!

回復 33# 的帖子

死肥閪:今晚羸定輸呀死矮仔!

回復 34# 的帖子

今晚?7号呀PK!老淫痴呆呀。痛擊90年代4比1呀楊健強有D料到
原帖由 fatfai 於 2009-1-9 00:14 發表 今晚?7号呀PK!老淫痴呆呀。痛擊90年代4比1呀楊健強有D料到
同你這些低級數球星比較!(亚巨)點指有D料到?直頭超班啦?肥西西同學食蕉啦!
強..??..踢過東方架咼...當年東方9場賽事中未失過一球...90年代稱霸球壇...有"東方皇朝"'美譽之稱
原帖由 ahtam 於 2009-1-10 01:58 發表 楊巨強..??..踢過東方架咼...當年東方9場賽事中未失過一球...90年代稱霸球壇...有"東方皇朝"'美譽之稱
原來吐痰你都知!你果然係80年代尾90年代頭嘅球壇風雲人物喎!
原帖由 waishun128 於 2009-1-10 20:16 發表 原來吐痰你都知!你果然係80年代尾90年代頭嘅球壇風雲人物喎!
令我諗起,除咗今日報今夜報,吐痰當年從不離手嘅報紙正是「星島體育報」!
吐痰罐令我諗起 ,除咗西方日報的「男極圈」、生果報的「夜生活」,吐痰罐經常放系褲袋的「龍虎豹」