登記成會員
搜索
查看: 4744|回復: 19

今個禮拜單車活動 update -- 星期日下午天平山

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

今個禮拜有幾個選擇:

(1) 照舊星期三,響高科技地方集合,大埔晚餐,再到船灣;
(2) 今個星期某一日早上 (我星期二唔得) ,上水天平山;
(3) 星期日上水下午天平山 -- Homan 請通知你姐夫或同佢借車。

請表態~~
好有興趣天平山,今個星期早上有難度,星期日最好日,不過好似會唔多好天.
HawaiianDaily 有冇興趣星期日天平山體驗團? (其實可順道豆腐廠)
去天平山唔駛MTB?
去天平山唔駛MTB?
Homan 發表於 2-3-2010 01:03 AM

去果程就唔駛,但入到山入面就要 MT bile -- 如果你一定要踩摺車,都可以響山邊 d 路仔繞山腳踩,果 d 路類似上次 d 村路入面果 d XC 路段。因為天平山裡面有幾條路,其中有 d 唔算太 XC, 摺車都 ok.

行程:響我屋企集合,然後沿單車徑去天平山 (約 10-15 mins)。響天平山玩完後可以去埋豆腐廠,然後經果 d 行完你都唔記得嘅村路去返我屋企。
我姐夫去左台灣玩~
咁你有 MT bike 啦
哎呀,今個星期日有job,去唔到啊!
咁你閒日有冇邊日得?我星期四、六唔得。星期日上午至中午唔得。

如果唔得,咁嚟唔嚟深夜飛 bike?
睇下星期五上午,若果唔得就星期五晚飛bike。
仲有,希望今日係CWB撞到某兩人仕其中一位快選購單車成功後一齊深夜飛bike
星期五我暫定照舊下午大埔至沙田 road bike 來回。

如果你上午得就天平山啦。

如果深夜的話有人會唔得 --> 爭標組 vs 友力印刷 @ 土瓜灣遊樂埸1號埸
我係淨番星期五晚OK咋…
你唔係要踢波嗎?
踢波後…
睇下星期五上午,若果唔得就星期五晚飛bike。
仲有,希望今日係CWB撞到某兩人仕其中一位快選購單車成功後一 ...
willywong 發表於 4-3-2010 12:19 AM

冇時間冇位擺,呢兩個係我遲遲唔入手既原因
C_FOO,三千左右,可以玩好耐架!!
最新 update, 改星期日下午,地點上水天平山,因 Hawaiiandaily 報稱參加,所以改為 mountain 慢車體驗。

Homan, 快 d 問埋你姐夫體唔體驗。
簡單報告:

當日 HawaiianDaily 「處男下山」,於天平山初階路段冒雨練習,後來雨越落越大,最後收隊離開。

因天氣關係,所以未定下次出車日子,假如星期日「極早上」有冇人 ok? 如果唔得就某閒日早上。地點都係天平山。
若果星期日就要真係一早,因為要揍囡返學大約要十一點返到屋企
星期日唔得,我去沙頭角遊樂,改下星期某閒日早上啦。