登記成會員
搜索
查看: 5218|回復: 8

大漢變街童 - Dahon單車「夾硬」加喇叭…

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

今晚有些少時間,先將c_foo割愛的「雅蘭仕」喇叭,「夾硬」放在水壼架上。

再把GR-D的皮套「夾硬」圈在車頭上,再把iPod插上。

發覺加了喇叭後就不能放水壼,又「夾硬」把水壼安在車尾架上…

結果如圖:
咁水電呢?駛唔駛加埋印有 Honda 或萬寶路嘅車殼?
回覆 2# egg_studio

係啵… 唔應該用咁細個喇叭… 有無人有呎幾兩呎高的木箱喇叭一對?
我自己得5.1座地喇叭…
3呎幾4呎都唔知點安落架車度……
我要subwoofer啊
李兄,呢個雅蘭仕大約可以聽幾耐到?一路踩車一路聽歌會有硬既感覺嗎?
老實,個雅蘭士可能因為有獨立單元出bass (共3單元)
所以聲音不錯,只要用1/2的音量已經夠有餘。
我踩親都係一兩個鐘之內的事,所以未試真可以用到幾多個鐘…
「硬」的感覺? 「硬膠」?
前後級 + 座地拖落車度最好,感覺何止硬,包你即時雙眼反白都可以
咦… 咁可以研究5.1 究竟可以點安裝… 加埋14" 16:9 LED Display,睇戲可能一流!
裝係你身就最好不過,手揸兩只腳踢兩只頭頂一只就5.1,LED掛頸,即時封你變型金剛,第三集等你開拍添,不過一出場預咗死(仲係慘死果隻),喇叭擋彈不能走動不方便,下場可想言之
開始有d膠味~咁我想問如果d野唔夠電可唔可以將個插頭插入我屎眼/人地屎眼到拎電?