登記成會員
搜索
查看: 5701|回復: 12

想加分者請進

登記成為會員,看更多精采內容!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?登記成會員

正所謂「一為神功,二為弟子。」
想飽覽此論壇之附件或圖片就回覆一吓..唔好再同我講呢樣睇唔到嗰樣又看不見.. !!
我又要加分!

評分

參與人數 1積分 +10 收起 理由
ahtam + 10 入得黎就有得加

查看全部評分

其實有誠意地開一個半個post已經可以有5-10分…
要50分真係易過借火…
回覆 3# Homan

50分..??..唔係要100分先睇到咩..??
50就得架啦! 唔係咩?
回覆 5# Homan

你問翻我..??..你係至高無上嘅總理啵..
其實有誠意地開一個半個post已經可以有5-10分…
要50分真係易過借火…

評分

參與人數 1積分 +1 收起 理由
Homan + 1 態度正確… 雖然抄我講又唔標明… ...

查看全部評分

去死啦你班仆街

評分

參與人數 1積分 +2 收起 理由
ahtam + 2 我很贊同

查看全部評分

風月區及賤格同學會需 100 分先入到,其他區如果個 post 嘅主人 (樓主) 冇 set 閱讀權限的話,依家只要 sign up 做會員就乜都睇得。

我又要加分!

評分

參與人數 1積分 +8 收起 理由
egg_studio + 8 你五百幾分入乜Q都入到啦

查看全部評分

大家都睇到上面嘅例子啦...只要你地回覆...我地就會加分...就係咁簡單...一個二個蠢過碌撚咁...!!!!!
去死啦你班仆街
我又要加分!yeah
回覆 11# ahtam

大家都睇到佢地揪波子啦...只要你地彈吓佢...我就會加你地分...就係咁簡單...一個二個蠢過碌撚咁...!!!!!